Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így csajoznak ők

2009.10.26

Hi!

A srácok még sosem beszéltek arról, mit tesznek ha valaki nagyon bejön nekik.Most azonban megtört a jég! Összefoglalták nektek, mire figyelnek oda, ha meg akarnak hódítani valakit:

 

Joe: Anyukánk már egészen kicsi korunktól úgí nevelt minket, hogy kezeljük herecegnőként a lányokat.Ez nem esik nehezünkre,ugyanis mi is úgy gondoljuk,hogy minden nő egy királylány,aki megérdemli,hogí mindent megkapjon tőlünk.

 

Kevin: Imádom éreztetni egy lánnyal hogy mennyire különleges számomra4 A legtöbb srác ma már úgy gondolja,hogy nem éri meg a fáradságot az ilyesmi,inkább lerohanják őket, ,,lesz,ami lesz" alapon.Na,ez egy óriási tévedés!

 

Nick: Lehet,hogy eléggé régimódinak hangzik,de higgyétek el: megéri kinyitni az ajtót,felsegíteni a kabátot,hazakísérni a választottadat.Úriemberek vagyunk,és nem is esik nehezünkre!

 

Nick: Azt azért fontos megjegyezni,hogy érdemes mindent mértékkel csinálni.Ne árazd el a kiszemeltedet egy tonnányi ajándékkal,és ne hívogasd ötpercenként,mert könnyen rád unhat!

 

Nick: Ne felejtsük el folyamatosan hangoztatni,mennyire kedveljük a  választottunkat! Ezt érdemes akkor is észben tartani,amikor még csak közeledni próbálunk egy lányhoz!

 

Joe: Egy rakás ismerősünk úgy megy randira,hogy előtte nem is néz tükörbe.Mi el sem  indulunk a legszakadtabb nadrágunkban és rongyos pólóban,mert tutira kikosaraznak! Ha már találkozunk valakivel,felvesszük a legjobb és legtisztább cuccunkat! Ja ,és tusolást sem felejtjük el! :)

 

Kevin: A tökéletes külsővel sem ér el túl sokat az ember,ha az asztalnál teli szájjal csámcsog! Pláne,ha puszta kézzel fogja meg az ételt! Megadjuk a kellő tiszteletet a vacsi közben,mert a lányok is megadják nekünk!

 

Joe: A lányok imádják a romantikus ajándékokat! Főleg azt,ha virágot adunk nekik! Képzeljétek,egyszer virágot akartam küldeni egy régi szerelmemnek,aki egy másik országban élt.De valamit elbénáztam,és véletlenül a saját címemre küldtem el a gyönyörű csokrot. Azóta is röhögök az eseten!

 

Joe: Hogy énekelünk-e a csajoknak? Még szép! Imádják ha szerenádot adunk nekik,nincs is annál romantikusabb,mint egy szál gitárral énekelni egy szerelmes dalt-persze nem feltétlenül Jonas Brothers-szerzeményt,lehet igazi klasszikus is!

 

Kevin: Sokan nem tudják elképzelni,hogy egy rajongójukkal járjanak.Mi úgy gondoljuk: nem érdekes ,hogy ki a lány-ha megvan az összhang,akkor lehet akár rajongónk is.Romantikusak vagyunk, nálunk csak az érzések számítanak!

 

                  

Kép